קוראים לה כרישה, לוף, פארסה וגם כרתי בליל הסדר. היא תמיד תקפיץ את המנה. הידעתם שלכרישה יש שורשים של בית מלוכה ועל מצע של אורז מלא זו מנה שהיא חגיגה.
קרא עודפלפל חריף הוא ניצוץ של תשוקה. כולו אנרגיה מחממת, ממריצה, מניעה לחיים. תוספת פלפל תמיד תקפיץ את המנה. מומלץ מאד בחורף כמזון מחמם אך בטח שלא נוותר עליו בקיץ (גם אם הוא יגרום לנו קצת להזיע).
קרא עודאת השפע הויזואלי השמח שמרחיב את הלב, את זה כולנו רוצים. החג הזה שוב נשב גרעינים גרעינים ואולי אם נשאג את ברכות החג חזק יותר שגם השכנים ישמעו, זה ירגיש לנו יותר שמח.
קרא עודמתכון קליל וטעים של פשטידת זוקיני שמיר בתבנית פאי ארוכה במיוחד, מצולחתת על מגש אובלי שגם היא ארוך במיוחד. אחד היתרונות בלהיות קרמיקאית הוא שאם אין לי צלחת מתאימה אז אני יוצרת אותה...
קרא עודכמעט בכול ערב שבת, דג הסלמון מככב אצלי על השולחן. אני מכינה אותו בשלוש גרסאות- מרוקאי חריף, גרסת חריימה וגרסת תנור. את גרסת התנור אימצתי כשהילדים היו קטנים... אז הנה מתכון מתכון קל ומהיר הכנה של דג סלמון בתנור. 15 דקות בלבד. מוגש בקערה א-סימטרית בגוון אוקיאנוס.
קרא עודהכל יותר קל כשיש צ'יפס מוכן לתנור, ואת הפשטידה הזו כל הילדים אוהבים. לחתוך למשולשים ולארוז בסל פיקניק. ויש שאוהבים אותה בתוך פיתה כמו חביתה, עם הרבה קטשופ מעל...
קרא עודתגיד, מה את מוסיפה לסלק? זה לא סוד, ולקח לי זמן לעלות על זה. אני מגלה לך וממליצה, כי התוספת הזו בתיבול באמת מעיפה את הסלק...
קרא עודהסתיו מגיע והדלעת מככבת. הנה מתכון קליל של קוביות דלעת, מתאים למנת פתיחה מתקתקה וגם כחלק מברכות ראש השנה.
קרא עודהפסטות, תמיד חלק מהארוחות הביתיות שלנו. הן תמיד נגמרות מהר ובטח שבחג השבועות. הכיף בהכנת פסטה שלא קיים חומר גלם שאי אפשר לעשות ממנו רוטב עבורה. בהכנת פסטות אין מקום לשמרנות והיצמדות למתכונים ואני ממש מתה על זה.
קרא עוד