לא אוהבת את קערת ליל הסדר
הקערות האלו מגדרות את הברכות ב
ושלא לדבר על מוגב
לפרוס את הברכות לאורך כל השולח
נהר זורם
למדתי עם השנים שאם אני רוצה שילדי (שלושה שיהיו בריאים)
אני צריכה להשק
פרט לרימון שבא סוליסט ולא רוצה תוספות ובצדק,
אימצתי ל
שר זאת ארכדי דוכין ב״שינויים בה
החג הזה שוב נשב
אני חולמת ומייחלת גם לשינויים
לקנות מה שעושה או
פחות חד פ
יותר אוכל בריא, יותר טרי
אז מצרכים יש, מידות, קצת פחות. תזרמ
שלושה מתכונים פשוטים ממחברת המ
אני מציעה להכין כמות נדיבה, קר
אז לשנה טובה ובריאה לגוף ולנפש,
וצר
בישלת משהו מהמתכונים, אשמח לשמ
אהבת את הריבוע
ובינתיים להתראות עד הבלוג הבא,
מאחלת לך שנה טובה ומבורכת.
8 כרישות צעירות או 3 גדולות עב
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות.
לרוטב:
שמן זית +
חומץ בלסמי+
סילאן+
שיני שום
את כל מרכיבי הרוטב טוחנים יחד במע
עם הזהבת הכרישה מוסיפים את הרו
מתבלים במלח ופלפל גרוס.
כדקה - שתיים לערבוב על האש והס
לאחר צינון קל אוהבת לפזר עליו
בתיאבון!
פלח דלעת חתוך לקוביות, משולשים ושאר מצולעים,
כן, זה שווה את הנראות הסופית.
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות.
לרוטב:
דבש וסילאן מומסים במים חמים +
אבקת קינמון + מקל קינמון +
מעט ציפורן טחון +
פלפל שחור גרוס +
מלח אטלנטי דק
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
שופכים את הרוטב על הקוביות ומערבבים קלות.
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית לתנור לכ- 30 דקות או, עד השחמה קלה.
להגשה אפשר לפזר מעל
בתיאבון!
(או שזה רק נדמה לי)
חבילת סלק מוכנה, מבושלת ומקולפת (אפשר גם להתאמץ עם סיר לחץ..) חתוכות לקוביות נאות.
2 ענפים של בצל ירוק קצוצים
לרוטב:
שמן זית +
מיץ לימון טרי+
רוטב מייפל אמיתי, (כן זה הסוד) +
פלפל שחור גרוס +
מלח אטלנטי דק
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב עם קוביות הסלק.
מוסיפים בצל ירוק קצוץ גם את החלק הלבן,
מערבבים קלות ומגישים.
בתיאבון!
הצטרפו לניוזלטר שלי ואחת לתקופה אשלח לכם עדכונים על פריטים חדשים, סיפורים מאחורי הקלעים וגם על הטבות ומבצעים חמים.