פלח דלעת חתוך לקוביות, משולשים ושאר מצולעים,
(כן זה שווה את הנראות הסופית).
מוקפצות בשמן זית כ-4 דקות.
לרוטב:
דבש וסילן מומסים במים חמים +
אבקת קינמון + מקל קינמון +
מעט ציפורן טחון +
פלפל שחור גרוס +
מלח אטלנטי דק
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
שופכים את הרוטב על הקוביות ומערבבים קלות.
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
מניחים על נייר אפייה בתוך תבנית לתנור לכ- 30 דקות או, עד השחמה קלה.
להגשה אפשר לפזר מעל
בתיאבון!
הצטרפו לניוזלטר שלי ואחת לתקופה אשלח לכם עדכונים על פריטים חדשים, סיפורים מאחורי הקלעים וגם על הטבות ומבצעים חמים.